Ga naar de inhoud

Kom werken bij
Paul de Boer

Bij Paul de Boer bouw werken meer dan 15 specialisten aan de mooiste projecten.

Paul de Boer zoekt

Bij Paul de Boer werken echte vakmensen. Ervaren professionals die nog elke dag nieuwe dingen leren. Door de veelzijdigheid van onze projecten haal je het beste uit jezelf. En blijf je je ontwikkelen.

Maar we leiden ook beginnende professionals op tot echte vakmensen. Afhankelijk van je opleiding, ambitie en kennis word je door jouw bouwteam en in onze timmerfabriek opgeleid. Niet alleen om je skills te verbeteren, maar ook om het optimale uit jezelf te halen.

 

 

Allround timmerman 1

Wij zijn op zoek naar een allround Timmerman 1 met ervaring in restaureren. Een flexibel en positief ingestelde en zelfstandig werkende specialist die in het bezit is van rijbewijs B. Iemand met oog voor detail die het leuk vindt om in kleine teams te werken aan projecten van formaat. En klanten direct te woord wil staan om samen aan prachtige eindresultaten te bouwen. Het salaris of uurloon bespreken we graag met je onder het genot van een kopje koffie of biertje.

Beginnend timmerman

Ben jij een beginnend timmerman of volg je nog een timmermansopleiding? Dan hebben we leuk werk voor je, werk waarmee je je skills flink kunt upgraden.

Leerbaan

Paul de Boer bouw is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we MBO studenten een leerbaan bieden tijdens hun studie. Ben je op zoek naar een leerbaan? Neem dan contact met ons op.

Ben jij klaar voor het echte werk?

In onze eigen timmerfabriek combineren we traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken.

Ook onze klanten waarderen ons vakmanschap

Er wordt uitvoerig de moeite en tijd genomen om alles op te meten en een uitgebreide offerte te maken. Er wordt netjes gewerkt met een heel mooi resultaat. De nazorg ook heel fijn, er wordt ten alle tijden in oplossingen gedacht. Zeer tevreden!

Marton bij de Vaate Klant

Binnen 8 weken is ons woonhuis gerenoveerd. Harde en nette werkers. Goede communicatie, ook vanaf kantoor. Dachten pro-actief met ons mee. Enorm tevreden heel blij met het prachtige resultaat!

Nathasja Klant

Ik kijk met veel plezier terug op de verbouwing. Bij Paul de Boer werken stuk voor stuk vaklieden met liefde voor het vak. De communicatie was helder en de samenwerking goed.

Wim van der Poel Klant

Een zeer toegewijd en professioneel team dat enorme inspanningen levert om op tijd op te leveren. Ze werken snel en zeer efficiƫnt. Een geweldig team met veel spirit. Onderaannemers soms prijzig, maar wel uitstekend. Blij met het resultaat!

Selin Mancer Klant