Ga naar de inhoud

Hoe het begon

Paul de Boer startte in 2006 met Paul de Boer bouw. Vandaag bouwt, verbouwt en restaureert Paul samen met 15 eigen vakmensen woningen, monumenten en bedrijfspanden. De nadruk ligt op renovatie en restauratie, bijzondere panden die het waard zijn om in oude luister te herstellen.

Paul de Boer bouwt, verbouwt en restaureert

Van panden uit de 17e eeuw tot moderne objecten. Steeds vaker blijkt verbouw of restauratie een betere optie dan nieuw bouwen. Vanwege de historie of architectuur, maar ook vanwege de kosten. Paul de Boer heeft eigen vakmensen die een geweldig resultaat weten te realiseren. Van jonge, creatieve restaurateurs tot een oudere garde die over ouderwets vakmanschap beschikken.

Paul de Boer levert maatwerk

In onze eigen timmerfabriek produceren wij houtwerk van hoogwaardige kwaliteit hout dat perfect past bij uw unieke object. Onder andere kozijnen, trappen, deuren en lijstwerk. Van modern tot klassiek. We houden rekening met de historie van een pand door het gebruik van authentieke materialen. We combineren traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen. Maatwerk nodig? We bespreken graag de mogelijkheden.