Ga naar de inhoud

Paul de Boer werkt voor iedereen

Paul de Boer bouwt, verbouwt en restaureert voor iedereen. Van particulier tot ontwikkelaar. En van architect tot onderneming.

Particulieren

Particulieren vormen historisch gezien voor veel werk. Van kleine verbouwingen tot restauraties van klassieke woonhuizen en nieuwbouw. Vaak onder architectuur maar soms ook direct. Dankzij de meer dan positieve reviews van onze klanten blijft het aantal particuliere projecten klanten hoog.

Bedrijven

Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om hun bedrijf te huisvesten in een bijzondere locatie. Een locatie die is gekozen om de werkvreugde te verhogen en het werk beter en leuker te maken. Denk daarbij aan grachtenpanden, klassieke villa’s en zelfs kerken. Maar ook van minder bijzondere panden maken wij een gewild object.

Architecten

Voor architecten zijn wij een ideale partner. Het ontwerp is voor ons namelijk leidend en we zullen alles uit de kast halen om het ook zo te realiseren. Vaak zijn we al vanaf de eerste schets betrokken bij zowel het proces als de kostenraming. Met de architect, maar ook met de eindklant.

Investeerders en ontwikkelaars

Onroerend goed blijft ongekend populair bij investeerders. Appartementen die verbouwd moeten worden om te verhuren, tiny houses in de stad, restaurants en kantoorvilla’s.

Herenhuis Delft

Herenhuis Delft

Maatwerk Restauratie Verbouw
Herenhuis Amsterdam

Herenhuis Amsterdam

Maatwerk Restauratie Verbouw
Herenhuis Rijnsaterwoude

Herenhuis Rijnsaterwoude

Maatwerk Restauratie Verbouw
Jaren 20-herenhuis Rotterdam

Jaren 20-herenhuis Rotterdam

Maatwerk Restauratie Verbouw

Wat zeggen onze klanten?

Ik kijk met veel plezier terug op de verbouwing. Bij Paul de Boer werken stuk voor stuk vaklieden met liefde voor het vak. De communicatie was helder en de samenwerking goed.

Wim van der Poel Klant

Ik werk al sinds 2009 met Paul, ondertussen heeft hij twee huizen en een kerk voor ons gerestaureerd. En een prachtige watervilla gebouwd.

Rob Hoogeveen Klant

Een zeer toegewijd en professioneel team dat enorme inspanningen levert om op tijd op te leveren. Ze werken snel en zeer efficiënt. Een geweldig team met veel spirit. Onderaannemers soms prijzig, maar wel uitstekend. Blij met het resultaat!

Selin Mancer Klant

Er wordt uitvoerig de moeite en tijd genomen om alles op te meten en een uitgebreide offerte te maken. Er wordt netjes gewerkt met een heel mooi resultaat. De nazorg ook heel fijn, er wordt ten alle tijden in oplossingen gedacht. Zeer tevreden!

Marton bij de Vaate Klant

Heel gezellig daar, leuke mensen!

Riet Snatersen Klant

Binnen 8 weken is ons woonhuis gerenoveerd. Harde en nette werkers. Goede communicatie, ook vanaf kantoor. Dachten pro-actief met ons mee. Enorm tevreden heel blij met het prachtige resultaat!

Nathasja Klant

In de vaak duistere jungle van de aannemers denken wij de juiste gevonden te hebben. Paul De Boer Bouw werkt uiterst nauwkeurig, is betrouwbaar en punctueel. Een zeer tevreden klant uit Voorburg.

Michel Klant

Klaar om een project te starten?